Több millió stock kép mindenkinek, már 48 forinttól!
Hívja képviselőnket, magyarul!
+36 30 844 0761 | hungary@123rf.com

ALKOSS, INSPIRÁLJ!

ALKOSS, INSPIRÁLJ: EGY EZKÖZ, A KREATIVITÁS MEGÜNNEPLÉSÉRE

Egy érdekes téma merült fel nemrégiben egy vacsora esten, az előételek és a borok fogyasztása közben. Ez a kérdés hangzott el: Kreatív személynek tartod magad?

Amennyiben igen, miért vagyunk ezzel ilyen kevesen? Miért nem tartja magát kreatívnak sok-sok ember? Az igazság az, hogy a kreativitás megtalálható a legegyszerűbb formákban is, például amikor készítünk egy képet egy menő ruháról, vagy “szelfizünk” egy Kurtafarkú kenguruval (igen, valóban létezik ilyen), az első búvár merülésünket videózzuk vagy a fényképeinkből egy születésnapi összeállítást készítünk. Mindannyian alkotóknak születtünk, képesek vagyunk csodálatos dolgok megalkotására és bármilyen ötletet megvalósítására. Ez az emberiség legnagyobb ajándéka.

Az ihletnek nincsenek szabályai, szóval ha az élet örült ötletekkel kínál minket, akkor meg kell ragadnunk azokat! Ez az a bizonyos isteni szikra, egy pillanat, amikor egy ötlet fejbevág minket és csak alkotni akarunk valamit, akármit. Majd amikor elkészült, akkor azt mindenképp meg kell osztanunk. Ahogy Albert Einstein mondta egyszer, “A kreativitás ragályos, add tovább!”. Na pontosan ez az Alkoss, Inspirálj célja. Terjesztjük a kreatív szellemiséget úgy, hogy megmutatjuk a világnak a sok tehetséges alkotó munkáit a fotózás, az illusztráció, a video és az audio összes területén.

Ossza meg velünk Ön is a kisebb-nagyobb video történeteit, és lehet, hogy közzé tesszük. Ne gondolkodjon tovább azon, hogy vajon Ön kreatív-e vagy sem, ez az ÖN nagy napja! Igényelje, higgyen benne és kezdjen bele a legjobb, legcsodálatosabb alkotásokba, amikre még évekkel később is büszke lehet! Minket valóban érdekel, hogy “Mi ad Önnek ihletet az alkotáshoz?”

 

Kattintson ide a saját videója közzétételéhez!

HOZZÁSZÓLÁSOK
További cikkek
Te mennyit spóroltál ma a képköltségeiden?
Tovább
123RF tartalmak a WallMe.hu-n
Tovább
"Mint minden másban, itt is a kitartás a lényeg" - interjú Bálint Sebestyén grafikussal
Tovább
123RF 100 darabos képcsomag 99 dollárért
Tovább
„Egy párizsi kirándulás mindent megváltoztatott”- Interjú Biczó Zsolttal
Tovább
Karácsonyi mézeskalács sütés az 123RF Hungary csapatával
Tovább
Copyright 2014 - felkepeljuk.hu | Impresszum